Tempahan Rahsia Penulis Ebook

Tempahan Rahsia Penulis Ebook

Ebook Rahsia Penulis Ebook merupakan Ebook Pertama dan Terawal Di Malaysia yang menunjukkan bagaimana perniagaan ebook dilakukan di Malaysia. Dapatkan Sekarang!

Pakej Gold - RM100

Pakej ini merupakan pakej lengkap untuk anda memulakan bisnes ebook anda. Daripada penulisan, kajian sehinggalah menghasilkan laman web untuk ebook anda. Total saiz fail hampir 2GB terdiri daripada ebook dan video tutorial. Ia berkenaan bagaimana untuk anda menulis dan menerbitkan ebook yang bakal mengubah hidup anda.


Kami juga menawarkan Add On untuk menjual di pelbagai platform termasuk di Google Play dan juga di pasaran antarabangsa menerusi Kindle Direct Publishing yang dimiliki Amazon Inc.
Add On 1: Video Penerbitan Ebook di Google Play (RM20)

Dalam video ini saya kongksikan bagaimana menerbitkan Ebook di Google Play. Ia membolehkan anda menjual ebook anda untuk penguna telefon pintar Android. Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk anda mendapat bayaran daripada Google secara automatik apabila royalti anda mencapai jumlah USD10 atau RM40.Video Penerbitan Ebook di Amazon (RM40)

Ia mengandungi Video Bagaimana Untuk menerbitkan Ebook di Laman Ecommerce terbesar di dunia iaitu Amazon menerusi Amazon Kindle Direct Publishing dan menerima royalti setinggi 70% daripada harga jualan ebook anda di Amazon. Income anda dalam matawang USD. Maklumat lanjut di www.shamsuriyadi.com/kindle


Dapatkan Sekarang Sebelum Orang Lain Ambil Idea Anda!


Idea akan kekal sebagai idea. Namun, idea boleh ditukar kepada duit jika anda tahu untuk memanipulasinya sebagai satu perniagaan di internet. 

Jual informasi. Jika anda ada kemahiran dan pengetahuan yang unik. ia satu peluang baik untuk mendapat duit daripadanya berulangkali selagi anda menjualnya.


Dapatkan Segera Rahsia Penulis Ebook.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Rahsia Penulis Ebook Pakej Gold
Rahsia Penulis Ebook Add On Google Play (RM120)
Rahsia Penulis Ebook + Google Play + Kindle Direct Publishing (RM160)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel ebookmediapublishing@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMohd Shamsuriyadi
No. Akaun7048840035
Buka CIMB Clicks  
PenamaEbook Media Publishing
No. Akaun558097055963
Buka Maybank2u  
PenamaMohd Shamsuriyadi
No. Akaun15818700053306
Buka RHBNow  

PENGESAHAN