Tempahan Rahsia Penulis Ebook

Tempahan Rahsia Penulis Ebook

Ebook Rahsia Penulis Ebook merupakan Ebook Pertama dan Terawal Di Malaysia yang menunjukkan bagaimana perniagaan ebook dilakukan di Malaysia. Dapatkan Sekarang!

Pakej Gold - RM100

Pakej ini merupakan pakej lengkap untuk anda memulakan bisnes ebook anda.  Total saiz fail hampir 2GB terdiri daripada ebook dan video tutorial. Ia berkenaan bagaimana untuk anda menulis dan menerbitkan ebook yang bakal mengubah hidup anda. Daripada penulisan, kajian sehinggalah menghasilkan laman web untuk ebook anda.

Dalam pakej ini anda akan belajar semua tentang bisnes ebook yang perlu anda tahu.

1. Kajian Pasaran -  Ada permintaan ke tak ebook yang anda nak buat?
2. Cara Nak Menulis - Saya tunjukkan cara pantas nak siapkan ebook anda.
3. Nak Buat Ecover - Saya tunjukkan juga untuk anda buat ecover anda
4. Nak buat laman web - Saya tunjukkan juga nak buat laman web dan juga laman tempahan
5. Pemasaran ebook - Ini paling penting, tanpanya anda tidak dapat menjual ebook anda.

Banyak lagi...


ADD ON UNTUK DAPATKAN PASARAN DAN PELANGGAN LEBIH BESAR


Kami juga menawarkan Add On untuk menjual di pelbagai platform termasuk di Google Play dan juga di pasaran antarabangsa menerusi Kindle Direct Publishing yang dimiliki Amazon Inc.
Add On 1: Video Penerbitan Ebook di Google Play (RM20)

Dalam video ini saya kongksikan bagaimana menerbitkan Ebook di Google Play. Ia membolehkan anda menjual ebook anda untuk penguna telefon pintar Android. Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk anda mendapat bayaran daripada Google secara automatik apabila royalti anda mencapai jumlah USD10 atau RM40.Video Penerbitan Ebook di Amazon (RM40)

Ia mengandungi Video Bagaimana Untuk menerbitkan Ebook di Laman Ecommerce terbesar di dunia iaitu Amazon menerusi Amazon Kindle Direct Publishing dan menerima royalti setinggi 70% daripada harga jualan ebook anda di Amazon. Income anda dalam matawang USD. Maklumat lanjut di www.shamsuriyadi.com/kindle

Pakej ini anda akan belajar untuk buat ebook bahasa inggeris tanpa perlu menulis dan banyak lagi termasuklah cara nak terima royalti daripada Amazon sebelum transfer ke akaun bank di Malaysia. 


Dapatkan Sekarang Sebelum Orang Lain Ambil Idea Anda!


Idea akan kekal sebagai idea. Namun, idea boleh ditukar kepada duit jika anda tahu untuk memanipulasinya sebagai satu perniagaan di internet. 

Jual informasi. Jika anda ada kemahiran dan pengetahuan yang unik. ia satu peluang baik untuk mendapat duit daripadanya berulangkali selagi anda menjualnya. Contoh mudah ebook ini sendiri sudah terjual sejak tahun 2007 sehingga sekarang.


Dapatkan Segera Pakej Video Rahsia Penulis Ebook.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Rahsia Penulis Ebook Pakej Gold
Rahsia Penulis Ebook Add On Google Play (RM120)
Rahsia Penulis Ebook + Google Play + Kindle Direct Publishing (RM160)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau