Tempahan Madu Kelulut Asli

Tempahan Madu Kelulut Asli

Saya Rasa Bersalah Bila Customer Nak Repeat Order Madu Kelulut Asli Nursya.. :(



Masa tu stok habis sebab madu ni madu asli, kelulut yang buat madu..bukan saya yang buat atau beli kat mana mana. Semuanya hasil ternak sendiri. Madu ni ada musim, ada masa madu takde.


Customer saya ni suka minum madu dengan air suam waktu pagi ketika perut kosong.


Katanya memang power. Bertenaga sepanjang hari. Ringan je badan.


Kalau badan rasa tak sihat, makan banyak sikit madu. Memang dah kurang bergantung kepada ubat kimia kalau ada sakit demam.


Madu ni 100% madu kelulut yang kami ternak sendiri. Bukan main letak gula pastu claim madu asli. 

Kami ada lebih 20 sarang yang jaga dengan rapi tanpa pencemaran racun. Rumput pun kami tak racun. Mesin je semua bagi memastikan tiada pencemaran pada kualiti madu dari ladang kami.


Lebih  kurang 30+ customer yang sentiasa repeat order madu kelulut untuk keluarga mereka. Ada yang hantar kat mak ayah di kampung sebab nak dapat madu kelulut asli memang susah. Banyak sangat madu tiruan di pasaran. Bila mereka dah jumpa penternak yang jual sendiri madu kelulut. Mereka terus menerus order.


Sekarang Stok dah ada sebab musim madu dah hampir tiba iaitu musim bunga pada bulan Februari dan Mac.


Selain tu, kos pos saya tanggung sepenuhnya! YA FREE POS LAJU!!


Yang uniknya sekarang ada Madu HITAM.


Warnanya HITAM PEKAT. Rasanya ada rasa Manis, Sedikit masam dan ada rasa PAHIT.


Ikut kajian, lebih gelap madu lebih banyak antioksida dalam madu berkenaan. Lebih banyak khasiat dalam madu ni.


Masalahnya Stok Madu Hitam ni SANGAT TERHAD. Bukan selalu dapat madu rasa dan warna macam ni. 


Ini apa yang customer cakap bila dah dapat stok madu kelulut hitam ni.




Stok Madu ni tak banyak. Order Sekarang kalau nak rasa madu manis, sedikit rasa masam dan pahit yang tinggi antioksidan.





Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Madu Kelulut Asli 160g (RM50)
17
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau